Política de privacitat de l’Inlexa

Data d’última actualització: 10 d’agost del 2023

Per centrar-nos en noves oportunitats i millorar els nostres serveis en el futur, hem pres la decisió d’interrompre el nostre servei Inlexa a partir del 15 d’agost del 2023. A partir d’aquesta data el nostre servei Inlexa deixa d’estar en funcionament.

La Política de privacitat de l’Inlexa descrita a continuació deixa de ser vigent a partir del 15 d’agost del 2023.

Inlexa és un assistent que t’ajudarà a adoptar un ús inclusiu i divers del llenguatge mitjançant intel·ligència artificial. Ha estat i és ofert per Nelio Software, S.L. 

Funciona enviant automàticament el text a revisar des d’un complement (de Microsoft Word©, Microsoft PowerPoint©, Microsoft Outlook©, del navegadors Google Chrome© o Firefox©, o del sistema de gestió de contiguts de WordPress©) als nostres servidors a través d’una connexió xifrada. No emmagatzemem el text que ens als nostres servidors. Ens limitem a rebre-ho, processar-ho, eliminar el text i retornar-te el resultat mitjançant una connexió xifrada al complement des del qual has realitzat la petició de revisió.

Ens preocupem per la privacitat de les teves dades i ens comprometem a protegirles. En aquesta política de privacitat expliquem el tipus de dades que emmagatzamem mitjançan l’ús de l’Inlexa i dels nostres Llocs Web.

La nostra política de privacitat ha estat adaptada a la normativa legal, en particular al Reglament de Protecció de Dades («RGPD») i a la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drest Digitals d’Espanya («LOPDGDD»).

Introducció

1. Abast

Aquesta Política de Privacitat està incorporada en els Termes i Condicions de l’Inlexa, i s’aplica a la informació que recopilem mitjançant l’ús de l’Inlexa i en aquest lloc web. Els termes en majúscules utilitzats en aquesta Política de Privacitat i no definits d’una altra manera tindran el significat previst per a aquests Termes i Condicions de l’Inlexa. En utilitzar Inlexa i aquest lloc web, acceptes les pràctiques descrites en aquesta Política de Privacitat.

2. Contacte

Si tens qualsevol pregunta o comentari, o desitges actualitzar, eliminar o modificar alguna Dada Personal que tinguem, o si tens algun dubte sobre còm hem tractat qualsevol assumpte relacionat amb la privacitat, pots utilitzar el nostre formulari de contacte per a enviar-nos un missatge. També pots escriure’ns per correu electrònic a ajuda@inlexa.cat o per correu postal a la nostra seu central tal com està indicat al final d’aquesta pàgina.

3. Definicions

Aquestes definicions t’ajudaran a entendre aquesta política.

Per «RGDP» s’entén el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Per «LOPDGDD» s’entén la Llei orgànica 3/2018 (BOE-A-2018-16673), de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals.

«Dades Personals» significa qualsevol informació que identifiqui o pugui ser utilitzada per a identificar a una persona directament o indirectament, incloent, però no limitat a, nom i cognom, número d’identificació, data de naixement, adreça de correu electrònic, sexe, ocupació o una altra informació demogràfica.

«Llocs web» significa tot el contingut inclòs en els nostres dominis inlexa.es i inlexa.cat.

«Serveis» es refereix a:

 • els serveis gratuïts i de pagament de l’Inlexa oferts en els nostres Llocs web,
 • qualsevol informació o suport relacionat amb ells que proporcionem a bloguers i empreses.

«Serveis Premium» es refereix als Serveis que s’ofereixen previ pagament.

«nosaltres», «nostre» i «Nelio» es refereixen a l’empresa Nelio Software S.L., una empresa subjecta al Dret espanyol (sense aplicació de les normes de conflicte).

«usuari» o «usuària» es refereix a la persona o entitat que utilitza els nostres Serveis.

«client» o «clienta» es refereix a qualsevol usuari o usuària que ha contractat un Servei Premium.

Les teves dades personals

4. Informació que recopilem

Abans de recollir qualsevol dada personal teva, et demanem el teu consentiment explícit perquè puguem emmagatzemar-la i que ens confirmis que estàs d’acord amb aquesta política de privacitat. Pots revocar aquest permis en qualsevol moment com es descriu a continuació.

Aquí tens les diferents alternatives amb les quals recopilem aquesta informació:

(a) Informació que ens dónes explícitament: rebem i emmagatzemem qualsevol informació que ens proporciones a través d’una interacció directa amb nosaltres, incloent:

 • El teu nom i correu electrònic quan ens contactes a través dels nostres formularis de contacte.
 • El teu nom i correu electrònic quan crees un compte per a usar el servei gratuït de l’Inlexa.
 • El teu nom, correu electrònic, adreça postal, número de telèfon i empresa quan et subscrius a algun dels plans de pagament de l’Inlexa.
 • Les Dades Personals que ens proporciones quan ens envies un correu electrònic o et poses en contacte amb el nostre servei d’assistència tècnica o suport.

Tingues en compte que quan et subscrius a un dels nostres Serveis Premium no guardem cap informació de pagament. Tenim un acord amb FastSpring com a empresa distribuïdora dels nostres Serveis Premium. Per a més informació, consulta la secció Empreses proveïdores de serveis externs més endavant.

(b) Informació que recopilem automàticament: quan utilitzes els nostres Serveis o navegues pels nostres Llocs Web, podem recopilar informació sobre la teva visita i el teu ús de l’Inlexa. Aquesta informació pot incloure:

 • La informació d’enrutament de la teva xarxa (d’on véns).
 • La teva adreça de Protocol d’Internet (IP) utilitzada per a connectar la teva computadora a Internet i que pot identificar la teva ubicació geogràfica general o la teva empresa.
 • Informació sobre el teu equip i la connexió, com el tipus de navegador, la versió i la configuració del fus horari, els tipus i versions de complements del navegador, el sistema operatiu i la plataforma.

Podem recopilar aquesta informació com a part dels nostres arxius de registre, així com a través de l’ús de les galetes o d’altres tecnologies similars. Més endavant, en la secció de Galetes i altres tecnologies similars comentem amb més detall l’ús de les galetes i altres tecnologies de seguiment.

c) Dades disponibles públicament o procedents d’altres fonts: També podem emmagatzemar una certa informació d’interaccions automatitzades en altres llocs web o altres dades que hagis posat a la disposició del públic. Aquesta informació pot incloure:

 • El teu nom, el teu compte a la xarxa social i les Dades Personals que es publiquen en aquest compte quan revises o comentes sobre un producte o participes en xarxes socials (per exemple, Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Reddit o Instagram).

d) Text a revisar enviat des dels complements de l’Inlexa: quan instal·les qualsevol dels complements de Inlexa (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, Google Chrome, Firefox o WordPress), els textos que revises en el complement s’envien automàticament als nostres servidors (veure empreses proveïdores externes) per a la seva revisió automàtica a través d’una connexió xifrada. No emmagatzemem el text que ens envies en els nostres servidors. Ens limitem a rebre-ho, processar-ho, esborrar-lo i retornar-te el resultat mitjançant una connexió xifrada al complement des del qual has realitzat la petició de revisió. 

5. Com usem les teves Dades Personals

Podem usar i compartir les teves Dades Personals només per als següents propòsits:

(a) Per a permetre’t la subscripció i ús dels nostres Serveis Premium.

(b) Per a permetre’t el registre i ús gratuït del nostre Servei gratuït.

(c) Per a proporcionar-te, donar suport i millorar els Serveis que oferim, així com millorar les relacions amb tu. Entre altres coses, utilitzem l’ús de les dades que ens proporciones per a poder utilitzar Inlexa. També inclou, per exemple, agregar informació de l’ús de l’Inlexa o de la teva visita als nostres Llocs Web i compartir aquesta informació amb empreses terceres per a millorar els nostres serveis. O pot incloure el compartir la teva informació o la informació que ens proporciones amb empreses terceres amb la finalitat de proporcionar i donar suport dels nostres Serveis o per a posar a la teva disposició unes certes característiques dels Serveis. Quan hem de compartir Dades Personals amb terceres empreses, prenem mesures per a protegir la teva informació exigint a aquestes empreses que signin un contracte amb Nelio que les obligui a utilitzar les Dades Personals que els transferim de manera coherent amb aquesta política.

(d) Per a notificar-te sobre nous llançaments i desenvolupaments de productes i serveis, i per a anunciar-te els nostres productes i serveis d’acord amb aquesta política. La visita als nostres Llocs Web, l’experiència en màrqueting i les comunicacions poden adaptar-se als teus interessos en funció de les teves Dades Personals. També podem utilitzar les teves Dades Personals per a respondre directament a les teves sol·licituds d’informació (incloent inscripcions a Newsletters o altres sol·licituds específiques), o passar la teva informació de contacte a la nostra empresa distribuïdora per a un seguiment posterior relacionat amb els teus interessos de compra.

(e) Interactuar amb tu en xarxes socials de tercers, les quals estarien subjectes a les polítiques de privacitat i termes d’ús d’aquestes xarxes.

(f) Publicar testimonis públics en els nostres Lloc Web o xarxes socials. Si desitges actualitzar o eliminar el teu testimoni, pots posar-te en contacte amb nosaltres a l’adreça de contacte indicada en la part superior d’aquesta pàgina.

(g) Per a proporcionar-te suggeriments i adaptar els nostres Serveis i Llocs Web. Això inclou el seguiment dels productes que afegeixes a la cistella de la compra, guardar  informació de comandes entre sessions i presentar-te campanyes de màrqueting. Consulta la nostra Política de Galetes a continuació per a més informació sobre com usem galetes i altres tecnologies de rastreig per a aquest fi, i com inhabilitar la recopilació de dades mitjançant l’ús de galetes.

(h) Realitzar el seguiment i l’avaluació de les nostres campanyes de màrqueting, incloses la publicitat en línia i les campanyes de màrqueting per correu electrònic.

(i) Per afegir-te al nostre programa d’afiliació.

(j) Per a contactar amb terceres empreses referides per tu a través del nostre programa d’afiliació. Si decideixes utilitzar el nostre programa d’afiliació per a informar una empresa sobre els nostres Serveis, t’enviarem un contacte únic relacionat amb la teva sol·licitud de recomanació. Només utilitzem les Dades Personals que ens proporciones en aquesta situació per a enviar el contacte únic i fer un seguiment de l’èxit del nostre programa d’afiliació.

(k) Per a comunicar-nos amb tu sobre una conferència o esdeveniment organitzat, co-patrocinat o participat per nosaltres, incloent informació sobre el contingut de l’esdeveniment, logística, pagament, actualitzacions, i qualsevol reunió addicional, demostracions especials o una altra ajuda que pugui ser del teu interès. Després de l’esdeveniment, és possible que ens posem en contacte amb tu sobre l’esdeveniment i els productes i serveis relacionats, i que compartim informació sobre la teva assistència amb la teva empresa (si n’hi hagués).

(l) Per a compartir Dades Personals amb terceres empreses que ens prestin serveis, sempre que aquesta empresa hagi procedit a la documentació de tractament de dades exigida per la llei.

(m) Complir els requisits legals, inclòs el compliment de sentències judicials, sol·licituds de presentació de proves, citacions vàlides i altres mecanismes legals apropiats.

(n) Per a transferir la teva informació en el cas d’una venda, fusió, consolidació, liquidació, reorganització o adquisició. En aquest cas, qualsevol empresa compradora estarà subjecta a les nostres obligacions sota aquesta Política de Privacitat, incloent els teus drets d’accés i elecció. Et notificarem del canvi ja sigui enviant-te un correu electrònic o publicant un avís en els nostres Llocs Web.

Galetes i altres tecnologies similars

6. Utilitzem galetes i altres tecnologies similars?

Sí. Utilitzem galetes i tecnologies similars com gifs d’un sol píxel i senyals web. Utilitzem tant galetes de sessió com galetes persistents. També instal·lem i utilitzem les nostres pròpies galetes en els nostre Llocs Webs. A més, utilitzem galetes d’altres empreses, com Google Analytics. Per a obtenir més informació sobre les galetes, visita aquest lloc.

Podem utilitzar galetes per a reconèixer-te quan visites els nostres Llocs web o quan utilitzes els nostres Serveis, i també per a recordar:

 • les teves preferències de visualització, inclòs l’idioma seleccionat,
 • si ja has respost a una finestra emergent en la qual et preguntem si et vols subscriure a nostra Newsletter (perquè no t’ho tornem a preguntar),
 • si has acceptat (o no) el nostre ús de galetes en aquest lloc,
 • el servei al qual et subscrius perquè puguis realitzar el pagament amb la nostra empresa distribuïdora.

També utilitzem galetes per a mesurar el trànsit i el rendiment de les pàgines del nostres Llocs Webs.

7. Quin tipus de galetes utilitzem?

Depenent de qui envia les galetes i tracta les dades obtingudes, les galetes que utilitzem poden ser:

(a) Galetes pròpies: són galetes que s’envien a la teva terminal des d’un ordinador o domini gestionat per Nelio (i des del qual es presta el servei que has sol·licitat) que ens permeten realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris i usuàries del servei ofert.

(b) Galetes de tercers: són galetes enviades a la teva terminal des d’un ordinador o domini que no és gestionat per Nelio sinó per una altra entitat que processa les dades obtingudes a través de les galetes i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris i usuàries del servei ofert. Per exemple, utilitzem galetes de Google Analytics per a mesurar el trànsit en els nostres Llocs Web o galetes de MailChimp per a veure les obertures i els clics dels nostres correus electrònics de Newsletter, o galetes de YouTube per a registrar preferències de visualització de l’usuari o usuària. Consulta la secció Empreses proveïdores de serveis externs més endavant per a més informació.

8. Com puc controlar o eliminar les galetes

Els nostres Llocs Web inclouen un sistema de configuració de galetes perquè en la primera visita a la web puguis explícitament acceptar o rebutjar l’ús de les galetes pròpies i de tercers.

Tingues en compte que si acceptes l’ús de les galetes, hauràs de controlar i/o esborrar les galetes des de les opcions del teu propi navegador – per a més detalls, consulta aboutcookies.org. Pots eliminar totes les galetes que ja es troben en el teu ordinador i pots configurar la majoria dels navegadors per a evitar que es col·loquin galetes. Tanmateix, si fas això, és possible que hagis d’ajustar manualment algunes preferències cada vegada que visitis un lloc i és possible que alguns serveis i funcionalitats no funcionin.

Les empreses desenvolupadores de navegadors proporcionen ajuda per a la gestió de galetes en els seus productes. A continuació tens més informació:

Per a altres navegadors, consulta la documentació que et proporciona l’empresa desenvolupadora del teu navegador.

9. Dades recollides per a i per tu

En usar els nostres Serveis pots escriure la informació que hagis recollit de qualsevol persona. No tenim cap relació directa amb ningú a part de tu, i per aquesta raó, tu ets la persona responsable d’assegurar-te que tens el permís apropiat perquè puguem guardar, publicar i processar informació sobre aquestes persones. D’acord amb l’ús de les Dades Personals cobertes en aquesta secció, podem transferir les teves Dades Personals o els d’aquestes persones a companyies que ens ajuden a proporcionar o donar suport dels nostres Serveis. Totes les empreses proveïdores de serveis externs subscriuen un contracte amb Nelio que protegeix les Dades Personals i restringeix l’ús de qualsevol Dada Personal d’acord amb aquesta política.

Els teus Drets de Protecció de Dades

10. Com pots exercir els teus drets

Pots enviar una comunicació escrita a les nostres oficines centrals, a través del nostre formulari de contacte, per correu electrònic a ajuda@inlexa.cat o per correu postal a la nostra seu central, incloent en qualsevol cas una fotocòpia del teu DNI o un altre document d’identificació similar, per a sol·licitar l’exercir els següents drets:

 • Dret a sol·licitar l’accés a qualsevol Dada Personal que puguem tenir teva.
 • Dret a sol·licitar la rectificació (si és incorrecta) o l’eliminació de les teves Dades Personals.
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, i en aquest cas només seran conservats per Nelio per a l’exercici o defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-te al tractament. Nelio ja no processarà les Dades Personals en la forma que ens indiquis, tret que per raons legítimes imperioses o l’exercici o defensa de possibles reclamacions hagin de ser processats posteriorment.
 • Dret a la portabilitat de les dades. En el cas que desitgis que les teves Dades Personals siguin processats per una altra empresa, Nelio et proporcionarà la portabilitat de les teves dades a la nova responsable del tractament. 

Et donarem accés a qualsevol Dada Personal teva que tinguem en un termini de 30 dies a partir de la sol·licitud d’aquesta informació. Les persones poden sol·licitar l’accés, correcció, modificació o eliminació de la informació que posseïm sobre elles a través del nostre formulari de contacte, per correu electrònic a ajuda@inlexa.cat o per correu postal a la nostra seu central. Tret que estigui prohibit per la llei, eliminarem qualsevol Dada Personal sobre una persona dels nostres servidors a la seva petició. No hi ha cap cost perquè una persona accedeixi o actualitzi les seves Dades Personals.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Web oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i web oficial de l’Autoritat Catalana de la Protecció de Dades.

Possibilitat de revocar el consentiment. En cas que hagis donat el teu consentiment per a un propòsit específic, tens el dret a revocar-lo en qualsevol moment, sense que afecti la legalitat del tractament basat en el consentiment previ a la seva revocació

Com presentar una queixa a l’Autoritat de Control. Si consideres que existeix algun problema amb el tractament de les teves Dades Personals per part de Nelio, pots dirigir les teves queixes a Nelio (indicat anteriorment) o a la Autoritat de Protecció de Dades corresponent, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya i l’Autoritat Catalana de la Protecció de Dades en el cas de Catalunya.

Compliment

11. Veracitat i retenció de dades

Prenem mesures empresarials raonables d’acord amb les lleis per a mantenir les teves Dades Personals correctes i actualitzats, en la mesura en què ens proporciones la informació que necessitem per a fer-ho. Si les teves Dades Personals canvien (per exemple, si tens una nova adreça de correu electrònic), llavors ets tu la persona responsable de notificar-nos aquests canvis.

Retenim les següents dades durant els següents períodes:

a) Dades desagregades: Les dades desagregades o estadístiques es conservaran sense data límit per a la seva supressió.

(b) Dades de les subscriptores i es subscriptors: durant el temps que el teu compte estigui actiu o durant el temps que sigui necessari per a proporcionar-te els nostres Serveis d’acord amb els nostres Termes i Condicions. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, actualment subjecte a uns certs terminis de prescripció:

 • 4 anys: Llei d’Infraccions i Sancions en l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i sig. Llei General Tributària (llibres de comptabilitat…);
 • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial)
 • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…)
 • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

(c) Dades de les subscriptores i subscriptors de la Newsletter: des del moment en què et subscriguis a la newsletter fins que cessaments la teva subscripció.

d) Dades dels usuaris i usuàries carregats per Nelio en pàgines dels Llocs web i perfils de xarxes socials: Des del moment en què l’usuari o la usuària ofereix el seu consentiment fins que el revoca.

12. Privacitat de menors

Els nostres Serveis no estan destinats ni dirigits a menors. Si no has aconseguit la majoria d’edat o no pots signar acords legalment vinculants al seu país, no podràs utilitzar els nostres Serveis tret que sigui supervisat/acceptat per una persona adulta, segons correspongui.

El nostre objectiu és complir amb les lleis i regulacions aplicables relacionades amb la recopilació i l’ús d’informació de menors, tal com el defineixen les lleis aplicables. Si creus que hem rebut informació d’una persona menor o una altra persona protegida sota tals lleis, si us plau comunica’t immediatament per correu postal o a l’adreça de correu electrònic indicada en Contacte d’aquest avís legal, i prendrem mesures raonables per a eliminar aquesta informació de les nostres bases de dades.

Seguretat

13. Avís de vulneració de la seguretat


Prenem les mesures raonables i apropiades per a protegir les teves Dades Personals contra la pèrdua, el mal ús, l’accés no autoritzat, la divulgació, l’alteració i la destrucció, tenint en compte els riscos que implica el processament i la naturalesa de les Dades Personals. Si una bretxa de seguretat causa una intrusió no autoritzada en el nostre sistema que t’afecti materialment, et notificarem al més aviat possible (en cas que es detecti una bretxa, ens comprometem a informar els nostres usuaris i usuàries en un termini de 72 hores) i posteriorment t’informarem de les mesures que hàgim pres en resposta.

Utilitzem FastSpring com a empresa distribuïdora dels nostres Serveis Premium. Per tant, tots els pagaments pels Serveis Premium es faran a través de FastSpring. FastSpring, utilitza mesures de seguretat per a protegir la teva informació tant durant la transacció com després de la seva finalització. És una empresa venedora d’articles digitals amb seu als Estats Units, especialitzada en vendes segures per Internet, compatible amb PCI i que utilitza certificats SSL de Verisign.

Només utilitzem empreses proveïdores de serveis que subscriuen acords amb Nelio en els quals l’empresa proveïdora de serveis es compromet a prendre les mesures apropiades per a protegir les Dades Personals i complir amb el RGPD.

Empreses Proveïdores de Serveis Externs

Per a ser transparents i proporcionar-te la màxima informació sobre quines són les nostres empreses proveïdores de serveis externs, a continuació s’enumeren les que poden conservar Dades Personals, quina informació emmagatzemen i com garantim el compliment del RGPD a través d’acords amb elles. Amb totes elles Nelio ha signat un Addendum per al Processament de Dades (APD) que compleix amb els requisits del marc legal vigent en relació amb el processament de dades i amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament General de Protecció de Dades).

FastSpring

FastSpring és l’empresa distribuïdora dels nostres Serveis Premium. Totes les Dades Personals requerides per a realitzar els pagaments als nostres Serveis són proporcionats directament a FastSpring. Nosalres no tenim accés a cap informació financera personal teva, com números de targetes de crèdit. Quan et subscrius o compres qualsevol dels nostres Serveis Premium, FastSpring et sol·licita explícitament que acceptis la seva Política de Privacitat.

FastSpring és una empresa distribuïdora de productes digitals amb seu als Estats Units especialitzada en vendes segures per Internet, compatible amb PCI i que utilitza certificats SSL de Verisign. FastSpring és operada per Bright Market, LLC, les dades de la qual es troben emmagatzemades on t’expliquen a About FastSpring. FastSpring està registrada a la UE a través d’un règim especial establert per a empreses de fora de la UE. El número d’IVA de FastSpring és EU826012240 (comença amb EU perquè FastSpring està localitzat als Estats Units, no en un estat membre de la Unió Europea).

En la seva Política de Privacitat, Bright Market, LLC confirma que compleix amb els Marcs Escut de la privacitat UE – EUA i Escut de la privacitat EUA-Suïssa segons el que s’estableix pel Departament de Comerç dels EUA respecte a la recopilació, ús i retenció de Dades Personals de països membres de la Unió Europea i Suïssa, respectivament.

SiteGround

Els nostres Llocs Web compten amb encriptació SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de Dades Personals a través de formularis de contacte estàndard, que s’emmagatzemen en instàncies de SiteGround autoallotjades de WordPress. Qualsevol Dada Personal que publiques quan escrius un missatge o fas comentaris en el nostre Lloc Web s’emmagatzema en la nostra base de dades allotjada en SiteGround.

Et demanem explícitament que acceptis que emmagatzemem aquesta informació abans que contribueixis en el nostres Llocs Web.


SiteGround a Espanya és operada per SiteGround Spain S.L., les dades de la qual es troben a Siteground Data Centres. SiteGround està totalment compromesa amb el compliment del RGPD, i tal com es descriu en el seu lloc web están treballant a obtenir la certificació que compleixen amb els Marcs Escut de la privacitat UE – EUA i Escut de la privacitat EUA-Suïssa segons el que s’estableix pel Departament de Comerç dels EUA respecte a la recopilació, ús i retenció de Dades Personals de països membres de la Unió Europea i Suïssa, respectivament, perquè puguin legalment allotjar les dades de la seva clientela de la UE en els seus servidors dels EUA quan sigui necessari.

Google

Utilitzem G Suite (Gmail, Docs, Drive i Calendar per a empreses) per a la comunicació, l’emmagatzematge i la col·laboració. A més, en els nostres Llocs Web, utilitzem Google Analytics per a analitzar el seu ús i optimitzar el seu rendiment.

Google és una empresa dels Estats Units Americans les dades de la qual es troben en Google Cloud Locations. Tal com es descriu en la seva certificació Privacy Shield, confirmen que compleixen amb els Marcs Escut de la privacitat UE – EUA i Escut de la privacitat EUA-Suïssa segons el que s’estableix pel Departament de Comerç dels EUA respecte a la recopilació, ús i retenció de Dades Personals de països membres de la Unió Europea i Suïssa, respectivament.

Google està totalment compromesa amb el compliment del RGPD tal com es descriu en els seus Compromisos amb el RGPD que articulen els compromisos amb Nelio. Per a tots els serveis anteriors, com a compromís amb la privacitat i la seguretat, hem signat els següents documents:  Data Processing Security Terms (Customers) contractG Suite Standard Contractual ClausesData Processing Amendment to G Suite, i EU Model Contract clauses. Addicionalment, es poden consultar més detalls sobre la política de Privacitat i Condicions de Google incloent la seva política de galetes. 

Amazon

Utilitzem Amazon Web Services (AWS), la plataforma d’informàtica al núvol d’Amazon, com backend dels serveis de l’Inlexa. Les Dades Personals relacionades amb aquests serveis (excepte els detalls de pagament, veure FastSpring a dalt) es guarden en els sistemes d’Amazon.

Amazon.com, Inc. és una empresa dels Estats Units Americans, les dades de la qual es troben en AWS Global Infrastructure. Tal com es descriu en les seves polítiques legals, confirma que compleixen amb els Marcs Escut de la privacitat UE – EUA i Escut de la privacitat EUA-Suïssa segons el que s’estableix pel Departament de Comerç dels EUA respecte a la recopilació, ús i retenció de Dades Personals de països membres de la Unió Europea i Suïssa, respectivament.

Amazon està totalment compromesa amb el compliment del RGPD tal com es descriu en el seu Compliment del RGPD que articula els compromisos amb Nelio.

Mailchimp

Utilitzem Mailchimp per a enviar les nostres Newsletters i altres comunicacions per correu electrònic. Per tant, MailChimp, amb servidors situats al voltant dels EUA, manté Dades Personals sobre el teu nom i correu electrònic i recopila estadístiques sobre l’obertura del correu electrònic i els clics com a part del seu servei.

Mailchimp és una marca registrada de The Rocket Science Group, una companyia dels Estats Units Americans, les dades de la qual estan als EUA, i confirma que compleixen amb els Marcs Escut de la privacitat UE – EUA i Escut de la privacitat EUA-Suïssa segons el que s’estableix pel Departament de Comerç dels EUA respecte a la recopilació, ús i retenció de Dades Personals de països membres de la Unió Europea i Suïssa, respectivament.

Com es descriu en la seva base de coneixements, està compromesa a aconseguir el compliment amb el RGPD i són conscients dels nostres esforços de compliment. Per a obtenir més informació sobre la forma en què MailChimp es compromet a complir amb el RGPD en 2018, consulta About the General Data Protection Regulation.

Freshworks

Utilitzem Freshdesk de Freshworks, Inc. com el nostre servei de suport i assistència tècnica. Freshdesk guarda Dades Personals sobre el teu nom i correu electrònic, així com qualsevol altra informació que hagis revelat mentre interactues amb el nostre equip per a rebre els nostres serveis de suport.

Freshworks Inc. és una empresa dels Estats Units Amerians, les dades de la qual es troben en Freshworks Data Hosting. Com es descriu en el seu lloc web, està totalment compromeses a complir amb el RGPD i confirmen que compleixen amb els Marcs Escut de la privacitat UE – EUA i Escut de la privacitat EUA-Suïssa segons el que s’estableix pel Departament de Comerç dels EUA respecte a la recopilació, ús i retenció de Dades Personals de països membres de la Unió Europea i Suïssa, respectivament.

Detalls de l’empresa

Denominación socia: Nelio Software, S.L.
Domicili fiscal: Carrer Pomaret 83, 08017 Barcelona
NIF europeu: ESB66034794
Dades Registrals: Registre mercantil de Barcelona, Volum 43.802, Llibre 0, Fulla 91, Pàgina B 438.690.