Qui som darrera d’Inlexa

A Inlexa tenim una visió clara. La llengua té la capacitat de reflectir les idees fonamentals de qui la parla. Per això ens resulta lògic suggerir i aconsellar aquells canvis d’usos que puguin afavorir una societat més igualitària.

El nostre equip

Foto de Ruth Raventós

Ruth Raventós

Co-fundadora i CEO

Ruth és co-fundadora i CEO d’Inlexa, el corrector per a un llenguatge inclusiu i divers. Doctora en Enginyeria de Software per la UPC i amb un Master of Information Systems de DePaul University (Chicago). Amb experiència professional primer en el món empresarial i en l’universitari. Ha estat professora de la UPC, vicedegana de Relacions amb les Empreses de la Facultat d’Informàtica de Barcelona i professora col·laboradora d’ESADE, especialitzant-se en enginyeria de programari i gestió de sistemes d’informació.


Foto de Antonio Villegas

Antonio Villegas

Co-fundador i Director de Tecnologia

Doctor en Computació per la UPC, amb publicacions en el camp de la mineria de dades i de l’explotació d’informació rellevant de grans volums de dades en el camp de la salut. Especialitzat en el disseny, desenvolupament i integració de serveis i aplicacions web al núvol. A l’Antonio li apassiona qualsevol repte tecnològic reunint les millors solucions i les més innovadores perquè ajudin a donar forma, moure i operar els nostres serveis eficientment.


Foto de David Aguilera

David Aguilera

Co-fundador i Director de Producte i Qualitat

Lidera l’anàlisi i el disseny dels nostres serveis, així com el servei de suport als usuaris. És Doctor en Computació per la UPC i sempre ha estat interessat en una gran varietat d’àrees, incloent la modelització conceptual, la realitat virtual, la impressió digital en 3D i la Intel·ligència Artificial. En David, ha liderat el disseny dels plugins de Nelio i té gran experiència en la creació de productes atractius, potents i amb visió de futur.