On puc trobar la clau d’accés a l’Inlexa?

En provar la versió gratuïta de l’Inlexa i/o subscriure-t’hi, rebràs un correu electrònic amb el teu nom d’usuari o usuària i un enllaç des d’on podràs canviar la contrasenya del teu compte.

Correu electrònic amb les dades d'accés
Correu electrònic amb les dades d’accés.

Fes clic a l’enllaç i posa la teva nova contrasenya. Quan l’hagis confirmat, podràs entrar a la pantalla d’administració de l’Inlexa i gestionar les teves claus d’accés.

Si ja t’havies subscrit anteriorment, no rebràs aquest correu perquè se suposa que ja tens un compte amb nosaltres. En tal cas, hauràs d’utilitzar aquest compte per accedir a la pantalla d’administració.

Pantalla d'administració de l'Inlexa
Pantalla d’administració de l’Inlexa.

Un cop sigues dins, veuràs una llista amb les teves subscripcions i podràs gestionar qui hi té accés. Cada persona té una clau d’accés única que és la que ha d’utilitzar per a configurar els diferents complements de l’Inlexa per al navegador web o Microsoft Office.

A més a més, en subscripcions multiusuari pots afegir noves claus d’accés o eliminar les existents. Gestionar totes les claus associades a la teva subscripció és facilíssim! Quan afegeixis una nova clau, s’enviarà un correu electrònic amb la clau d’accés a l’adreça de correu amb que l’hagis vinculat.