Inlexa per al WordPress

Si vols utilitzar l’Inlexa al teu WordPress, ara pots fer-ho fàcilment amb l’extensió nativa que hem creat. Només cal que la instal·lis i activis i automàticament tindràs una nova secció a l’editor amb les suggerències d’inclusivitat que pots aplicar als teus continguts per a fer-los més inclusius.

Instal·lació i activació

L‘extensió s’instal·la com qualsevol altra extensió del WordPress. Inicia sessió al teu web com a administrador o administradora i vés a la secció Extensions » Afegeix. Després cerca «Inlexa» al quadre de cerca pertinent i veuràs que apareix a la llista de resultats. Fes clic a Instal·la ara i després a Activa:

L’Inlexa als resultats de cerca del WordPress
L’Inlexa als resultats de cerca del WordPress.

A continuació, vés a Configuració » Compte de l’Inlexa i inicia la sessió amb la teva Clau d’accés:

Inici de sessió a l’Inlexa des del WordPress
Inici de sessió a l’Inlexa des del WordPress.

Com utilitzar l’Inlexa des de l’editor Gutenberg

L’Inlexa al WordPress funciona de la mateixa manera que la resta de complements que tenim per a altres programes. Després d’instal·lar-lo i configurar-lo correctament, veuràs que hi ha una nova secció a l’editor. En concret, veuràs la icona de l’Inlexa a la cantonada superior dreta:

L’Inlexa a l’editor del WordPress
L’Inlexa a l’editor del WordPress.

En fer-hi clic, s’obre una barra lateral on apareixen tots els fragments millorables de la teva entrada o pàgina. Fent clic a qualsevol suggerència, substitueixes el fragment original per l’alternativa seleccionada. La llista de possibles millores s’actualitza automàticament a mesura que escrius nou contingut a l’editor.