És l’Inlexa segur?

Mantenir la teva confiança és fonamental per tal d’assolir la nostra missió. Considerem que la teva seguretat i privacitat són prioritàries. És per això que seguim tots els protocols i procediments de seguretat estàndards del sector, segons les normatives de seguretat i privacitat vigents, per tal de mantenir les teves dades segures.

Els complements de l’Inlexa que instal·lis al Microsoft Office o al teu navegador han superat amb èxit els requisits de privacitat i seguretat que Microsoft, Google i Mozilla exigeixen. Això garanteix que no podem malmetre ni el teu dispositiu ni la informació que hi emmagatzemes.

L’Inlexa utilitza una infraestructura segura al núvol que utilitza els servidors d’Amazon Web Services per tal d’oferir un processament del text ràpid i confiable. Els teus textos s’envien al nostre núvol a través de canals xifrats per garantir la teva privacitat.

No desem cap text als nostres servidors. L’Inlexa analitza el text rebut i proporciona les suggerències d’inclusivitat que creu oportunes, sense desar res pel camí.

Continuem evolucionant el nostre producte i arquitectura per tal de millorar els resultats que t’oferim i salvaguardar les teves dades.

Agraïm la confiança que tens en el nostre equip per mantenir la teva informació segura. Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.